Om oss

Hallo =) Dere må jo få vite litt om oss.

Jeg Heter Hanne, er 12 blir 13 i år. Livet mitt på fritiden er Dansing (Hip Hop og Dancehall) Har egentlig danset hele livet, men jeg har gått på kurs i ca 4 år ;) Jeg har alltid drømt om å bli danser når jeg blir stor. Jeg har ridd på kurs i ca 3 år men jeg rir ute i Balsfjorden der jeg har hytte! Jeg er livredd edderkopper haha lol .. Er possitiv, er med på det meste, kan bli ganske hyper, holder meg i form med jogging og små trening hjemme! Haha Elsker mat =D Jeg går ikke hva som helst, er ganske kresen på klær. Hvis du vil vite mer så er det bare og kontakte meg på bloggen.
http://hannepiiia.blogg.no
eller hanogce@live.no
Jeg Heter Cecilie og er 13 år. På fritiden driver jeg med dansing ( Hip-hop og Dancehall) Ute med venner og pc-en ikke minst. Når jeg var 3 år begynte jeg på turn og gikk på det helt til jeg ble 12 og ett halvt år. Har også gått på fotball en liten stund, men det har alltid vært dansing som har vært min greie, og jeg har danset siden jeg var pitte liten og elsket sanger med rytme. Jeg har en hund som heter Barack ( en pointer) Men jeg har også hatt en hund før han som het Nemi og var samme rase. Vi måtte avlive henne etter 4 år fordi hun var for aggressiv mot andre folk, så i den tiden var livet ganske tøft fordi det er egentlig ganske vanskelig og måtte miste en som du er veldig veldig glad i fordeom det er en hund. Ja nu får tiden har jeg ingen bestevenner, men jeg har Hanne som jeg synes er en bestevenn for meg :) og gjett hva vi begge er sykt guttegale. Viss det er noe mer du lurer på kan du kontakte meg på hanogce@live.no eller http://cecilieah.blogg.no/Snakkes ♥ - Begge

8 kommentarer

<3 kaja, kommenterer tilbake

01.aug.2010 kl.17:50

kjempefin header! :D

Bluewaves 

01.aug.2010 kl.17:50

kjekt at dere la meg til som venn, likte dere bloggen min siden dere gjorde det? ;p

haha, guttegale jenter altså ;P

idahelenez

01.aug.2010 kl.17:51

fint design :)

charlotte georgsen

01.aug.2010 kl.17:54

:-D

2Random

01.aug.2010 kl.17:59

idahelenez: Takk det har du også ;)

2Random

01.aug.2010 kl.17:59

Bluewaves: Ja vi likte bloggen din :D

2Random

01.aug.2010 kl.18:30

kaja, kommenterer tilbake: Tusen takk! :)

♥ lottemelby

01.aug.2010 kl.20:19

guttegal er vel de fleste jenter (: eller blir eller har vært. hihi.

Skriv en ny kommentar

2Random

2Random

13, Tromsø

2 Jenter som har kjent hverandre siden barnehagen og nu er på vei til ungdomskolen der dem ikke kom i samme klasse/Base. Begge danser både hip-hop og dancehall, vi har begge danset siden vi ble født. På denne bloggen blir det til og handle om våres live og utfordringer.

Kategorier

Arkiv

hits